• македонски јазик
  • Српски језик
  • Shqip
  • English
 • | E Hënë – E Premte: 08: 00-16:00

 • info@soloprevoz.com.mk
  +389 2 2551 191

  Mirëseardhje

  When one must, one can !

  SOLO PREVOZ – Zgjedhja juaj e parë kur është fjala për transportin e kombinuar, ose vetëm në territorin e Ballkanit (Albania, Serbia, Kosova, Bullgaria dhe Maqedonia)  Dorëzimi në kohë i dërgesave tuaja

  Komunikim 24 orë me automjete

  Flota jonë ka automjete prej 45 m3, 50 m3, 100 m3 dhe 118 m3, prej të cilave tonazhi është nga 2.5t në 24t.


  Filloni një karrierë në Solo Prevoz

  MUNDSIA P FORR PROGRES PROFESIONAL

  Gjatë ekzistencës së saj, kompania është zhvilluar vazhdimisht dhe është rritur në një nga kompanitë kryesore për transportin kolektiv në Ballkan.


  PARTNERË
  Ki-M-logo.png

  Transport-mk@kmgroup.rs
  Telefon : + 381 63 67-00-15
  pro_unit.png

  teop@prounit.mk
  Telefon : +389 2 3172 001


  soloprevoz_map.png
  kariera_soloprevoz.png

  Filloni një karrierë
  NE SOLO-PREVOZ


  Nëse jeni energjik, të guximshëm dhe plot entuziazëm për zhvillim dhe avancim personal, si dhe kompetenca profesionale për të punuar me sukses në fushën e transportit, dhe dëshironi të punoni në fushën e transportit, dhe dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë, dërgoni CV-në tuaj profesionale