• македонски јазик
  • Српски језик
  • Shqip
  • English
 • | E Hënë – E Premte: 08: 00-16:00

 • info@soloprevoz.com.mk
  +389 2 2551 191

  Nëse jeni energjik, i guximshëm dhe plot entuziazëm për zhvillim dhe avancim personal, si dhe kompetenca profesionale për punë të suksesshme në fushën e transportit, dhe dëshironi të punoni në fushën e transportit dhe dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë, dërgoni rezymenë tuaj profesionale.


   —————————————————————–
   TE DHENA PERSONALE:

   —————————————————————–
   Arsim:

   Aftësi kompjuterike:WordExcelPowerpoitInternet

   —————————————————————–
   Aftësi gjuhësore :

   Anglisht:ABVA1B1C1A2B2C2Nuk e di
   Serbisht:ABVA1B1C1A2B2C2Nuk e di
   Shqip:ABVA1B1C1A2B2C2Nuk e di
   Kroatisht:ABVA1B1C1A2B2C2Nuk e di
   Gjermanisht:ABVA1B1C1A2B2C2Nuk e di
   Bullgarisht:ABVA1B1C1A2B2C2Nuk e di

   —————————————————————–
   Përvojë pune

   CV ( shfleto …):

   * Faleminderit për interesimin tuaj. Të gjithë kandidatët që plotësojnë kriteret do të kontaktohen