• македонски јазик
  • Српски језик
  • Shqip
  • English
 • | E Hënë – E Premte: 08: 00-16:00

 • info@soloprevoz.com.mk
  +389 2 2551 191

  “Solo prevoz” DOOEL është e themeluara në vitin e 2004 , si një kompani për organizimin e transportit kolektiv. Destinacioni ynë i parë ndërkombëtar është Republika e Serbisë dhe kemi një bashkëpunim të suksesshëm mbi 16 vjet . Ne jemi një nga kompanitë më të njohura për transport ndërkombëtar dhe vendas në Republikën e Maqedonisë. Aktiviteti ynë kryesor është transporti ndërkombëtar. Ne kemi kamionë moderne për çdo lloj të mallrave.

  Ne jemi krenar që kompania jonë i njohur në punën e tij në Maqedoni dhe jashtë vendit është me sukses konstant dhe të jashtëzakonshëm, dhe që i ndihmojmë kompanitë dhe klientëve fizike që të përqendrohen në aktivitetet e biznesit e tyre, ndërsa ne kujdesem për transportin e tyre përmes Maqedonisë, Serbisë, Kosovës, Shqipërisë dhe Bullgarisë . Kjo është arsyeja pse ne çdo ditë jemi duke rritur ekspertizën tonë në fushën e transportit, dhe prandaj ne jemi jashtëzakonisht mirënjohës. Ne kemi bashkëpunim me shumë kompani në Maqedoni dhe jashtë e saj. Që nga themelimi ynë, ne kemi bashkëpunuar me sukses me më shumë kompani vendase dhe ndërkombëtare dhe klientë fizikë . Pasi që shumë klientët shtëpiake dhe ndërkombëtarë na kanë dhënë besimin e tyre, ne përpiqemi të përmirësojmë transportin , kështu që automjetet tona janë të pajisura me sistemet e gjurmimit GPS, në mënyrë që në çdo kohë të kemi informacion të saktë ku është dërgesa juaj.

  Flota jonë përbëhet nga 10 kamionë të destinuar për transport ndërkombëtar të kombinuar (të vetëm) dhe shpërndarje lokale. Automjetet tona janë të pajisura për të transportuar lloje të ndryshme të mallrave (në paletë/ jo në paletë, mallra të rrezikshëm ADR, etj.) Ne kemi shoferë profesionistë, të cilët lejojnë dërgim në kohë të dërgesave , kemi certifikata të aftësisë profesionale për shoferët, që janë ekspeditiv në vendet ku kryen ngarkim dhe shkarkim, duke respektuar klientët tanë.

  Gjatë ekzistencës së saj, kompania është zhvilluar vazhdimisht dhe është rritur në një nga kompanitë kryesore për transportin kolektiv në Ballkan.

  Më shumë detaje rreth shërbimeve tona specifike mund të gjenden në këtë faqe të internetit në seksionin në lidhje me shërbimin për të cilin jeni të interesuar.

  Jeni të mirëpritur të na dërgoni një kërkesë përmes postës elektronike ose të na kontaktoni gjatë orarit të punës..

  • MISIONI
  • VIZIONI
  Misioni

  Një kompani ku kënaqësia e klientit është më e rëndësishmja!

  Misioni ynë është angazhimi për të përmbushur kërkesat e secilit klienti në mënyrën më profesionale, dhe njëkohësisht i konsideron korrektësinë, konfidencialitetin dhe përmbushjen e afateve si prioritetin tonë kryesore. Ne konsiderohemi të jemi të suksesshëm kur i mundësojmë klientëve tanë që të realizojnë dërgesat e tyre në mënyrën më të mirë të mundshme.

  Vizioni


  Vizioni ynë nuk është vetëm të jemi një kompani udhëheqëse e transportit në rajonin, por gjithashtu për t’u siguruar klientëve tanë shërbimin që do t’i ndihmojnë ata të kursejnë kohë. Qëllimet tona strategjike janë të orientuara drejt rritjes së fitimeve, rritjes dhe zhvillimit të vazhdueshme edhe zgjerimit të biznesit.