• македонски јазик
  • Српски језик
  • Shqip
  • English
 • | E Hënë – E Premte: 08: 00-16:00

 • info@soloprevoz.com.mk
  +389 2 2551 191

  Ne kemi kamionë me pëlhurë gomuar me të cilët transportojmë dërgesa, gjë që siguron kushte optimale për transportin e mallrave tuaj. Këto kamionë janë të pajisur me rampa ngarkimi dhe shkarkimi, kanë paletare manuale, gjë që ul koston e angazhimit shtesë të forkliftëve ose të punëtoreve. Flota jonë ka automjete prej 45m3, 50m3, 100m3 dhe 118m3, prej të cilave tonazhi është nga 2.5 t në 24 t.

  Nëse dëshironi të plotësoni nevojat tuaja të përditshme të transportit, nuk keni nevojë vetëm për automjete të fuqishme, por edhe për zgjidhje të plota. Dhe prandaj, një partner profesional, i cili do të jetë në anën tuaj dhe do t’ju ofrojë një portofol të tillë të shërbimeve. “Solo prevoz” ju garanton transport inovativ dhe ekonomik. Shërbime që mund të kombinohen individualisht, dhe që janë efikase deri në detajet e fundit.


  ✮ Transporti kolektiv dhe i vetëm (në varësi të nevojave tuaja);
  ✮ Transporti i brendshëm ( në territorin e Republikës së Maqedonisë);
  ✮ linjat e rregullta të transportit dhe dërgesat kolektive (të vetme ) nga Maqedonia, Serbia, Kosova, Shqipëria dhe Bullgaria;
  ✮ 24-orë komunikim me automjetet;
  ✮ GPS-pozicionimi dhe gjurmimi i automjeteve në çdo kohë;
  ✮ CRM i plotë – sigurimi i të gjitha automjeteve;
  ✮ Komunikimi i shkëlqyeshëm me bashkëpunëtorët tanë;
  ✮ Principi i punës “Know-how”
  ✮ Zgjidhje të plota logjistike
  ✮ Dorëzimi i dërgesave në destinacionin final
  ✮ Shoferë të licencuar të dërgesat ADR
  ✮ Dokumentacioni i plotë, lejet dhe pëlqimet e lëshuara nga ministritë dhe organet e tjera
  ✮ FTL full truck load) ngarkesa të plota kamioni
  ✮ CTL (Collective Truck Load) transport kolektiv
  shutterstock_14173768.jpg