• македонски јазик
  • Српски језик
  • Shqip
  • English
 • | Пон – Пет: 08:00-16:00

 • info@soloprevoz.com.mk
  +389 2 2551 191

  „Соло превоз“ ДООЕЛ е основана во 2004 година, како компанија за организирање збирен транспорт. Наша прва меѓународна дестинација е Република Србија, и тоа бележи  успешна соработка со над 16 години.  Ние сме една од најреномираните компании за меѓународен и внатрешен транспорт во Република Македонија. Наша основна дејност е меѓународниот транспорт. Располагаме со современи товарни возила за секаков вид стока.

  Горди сме што нашата реномирана компанија при нејзината работа во Македонија и надвор од неа е со постојан и исклучителен успех, и што им помагаме на фирмите и физичките клиенти да се концентрираат на своите деловни активности, додека ние го решаваме нивниот транспорт низ Македонија, Србија, Косово, Албанија и Бугарија. Затоа ние секојдневно ја зголемуваме нашата експертиза во полето на транспорт, за што сме исклучително благодарни. Имаме соработка со многу фирми во Македонија и надвор од неа. Од нашето основање успешно соработувавме со повеќе домашни и меѓународни фирми и физички клиенти. Откако мноштво домашни и меѓународни клиенти ни ја дадоа својата доверба, ние се стремиме кон усовршување на транспортот, затоа нашите возила се опремени со ГПС-системи за следење, со што во секое време имаме точна информација до каде е Вашата пратка.

  Нашиот возен парк се состои од 10 товарни возила наменети за меѓународен збирен (единечен) транспорт и локална дистрибуција. Нашите возила се опремени за транспорт на различни видови стока (палетизирана/непалетизирана, опасни материи АДР и итн.) Располагаме со професионални возачи, кои овозможуваат навремена достава на пратките, поседуваат сертификати за професионална компетентност за возачи, експедитивни на местата каде што се врши утовар и истовар, почитувајќи ги нашите клиенти.

  Компанијата во текот на своето постоење континуирано се развива и прерасна во една од водечките фирми за збирен транспорт на Балканот.

  Повеќе детали за одредена наша услуга може да ја најдете на оваа интернет-страница во делот што се однесува на услугата за која се интересирате.

  Добредојдени сте да ни испратите барање преку електронска пошта или да нѐ контактирате во текот на работното време.

  • МИСИЈА
  • ВИЗИЈА
  Мисија

  Компанија кај која најважно е задоволството на клиентите!

  Нашата мисија е посветеност на исполнување на барањата на секој клиент на најпрофесионален начин, притоа сметајќи ги коректноста, доверливоста и почитувањето на роковите за наш врвен приоритет. Ние се сметаме за успешни кога на нашите клиенти ќе им овозможиме своите пратки да ги реализираат на најдобриот можен начин.

  Визија


  Нашата визија не е само да бидеме водечка компанија во регионот за транспорт, туку на нашите клиенти да им дадеме услуги што ќе им помогнат да заштедат време. Нашите стратегиски цели се насочени кон зголемување на профитот, континуиран раст и развој, како и проширување на дејноста.