• македонски јазик
  • Српски језик
  • Shqip
  • English
 • | Пон – Пет: 08:00-16:00

 • info@soloprevoz.com.mk
  +389 2 2551 191

  Доколку сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој  и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областа на транспортот, и сакате да работите во областа на транспортот, и сакате да бидете дел од нашиот тим испратете ја Вашата професионална биографија.


   —————————————————————–
   ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ:

   —————————————————————–
   ОБРАЗОВАНИЕ:

   ПОЗНАВАЊЕ НА КОМПЈУТЕРИ:WordExcelPowerpoitInternet

   —————————————————————–
   ПОЗНАВАЊЕ НА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ:

   АНГЛИСКИ:АБЦА1Б1Ц1А2Б2Ц2Незнам
   СРПСКИ:АБЦА1Б1Ц1А2Б2Ц2Незнам
   АЛБАНСКИ:АБЦА1Б1Ц1А2Б2Ц2Незнам
   ХРВАТСКИ:АБЦА1Б1Ц1А2Б2Ц2Незнам
   ГЕРМАНСКИ:АБЦА1Б1Ц1А2Б2Ц2Незнам
   БУГАРСКИ:АБЦА1Б1Ц1А2Б2Ц2Незнам

   —————————————————————–
   ПОСЛЕДНО РАБОТНО ИСКУСТВО

   Прикачете го вашето CV:

   * Ви благодариме на покажаниот интерес. Сите кандидати кои ги задоволуваат критериумите ќе бидат контактирани