ПОЧЕТНА


Добредојдовте на нашата веб страница...

........................... Денес, друштвото располага со 4 товарни возила со европски стандарди ADR опрема и CMR осигурување.
 
Наши главни дестинации и редовни линии се под бр.1.(  MK - SRB ), BG , GR, BIH, AL, KOS, MNE во секое време !!!!!!!.

Повеќе од 7 години се специјализиравме за збирен транспорт , за што располагаме со  возила специјализирани за овој вид на транспорти.

 
COPYRIGHT 2009 @ ACVILLA CORPORATION I WEB DESIGN I HOSTING SOLUTION