SHËRBIMET


Mirë se vini në faqen tonë të internetit ...

.......................... Sot, kompania ka 4 automjeteve të mallrave me standardet europiane ADR pajisje dhe të sigurimit CMR.

Destinacionet tona kryesore dhe linjat e rregullta nën nr 1. (MK - SRB), BG, GR, BIH, AL, KOS, MNE çdoherë !!!!!!!.

Më shumë se 7 vjet përmbledhje të specializuara të transportit, për të cilat kemi mjete të specializuara për këtë lloj të transportit.

 
COPYRIGHT 2009 @ ACVILLA CORPORATION I WEB DESIGN I HOSTING SOLUTION