FAQJA


Mirë se vini në faqen tonë të internetit ...

........................... DTUTP SOLOPREVOZ Ltd Shkup është një nga kompanitë me reputacion për transportin ndërkombëtar dhe të brendshëm në Republikën e Maqedonisë.
Fillimet e data kompani nga viti 1999, duke filluar me një automjet transporti, Trailers, bartës privat Zoran Veliçkovski fushën e operacioneve në mjediset e ish-Jugosllavisë dhe Greqisë

Nga viti 2002 vjen për një ndryshim të punës dhe zapocnuva për të trajtuar vetëm përmbledhje e transportit me kamionë solo TRANSKONT brenda kompanisë dhe nga viti 2004 ai mori emrin e saj të tanishëm DTUTP, SOLOPREVOZ "Shkup Ltd.

Kompania gjatë viteve 10 të saj të zhvillimit të vazhdueshëm, prerasnuvajkji në një nga firmat kryesore të transportit ndërkombëtar në Maqedoni përmbledhje R.. 
COPYRIGHT 2009 @ ACVILLA CORPORATION I WEB DESIGN I HOSTING SOLUTION